Metody utrwalania surowców i produktów spożywczych [RS1513]
Semestr zimowy 2021/2022
Pracownia specjalistyczna,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Metody utrwalania surowców i produktów spożywczych [RS1513] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [2021Z]
(zakończony)
Pracownia specjalistyczna [PS], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
|
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 11 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Ocena |
Prowadzący: | Małgorzata Kowczyk-Sadowy |
Uwagi: |
Ps inżnieria żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Białostocka.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Białostocka.