Politechnika Białostocka - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Metody utrwalania surowców i produktów spożywczych RS1513
Pracownia specjalistyczna (PS) Semestr zimowy 2021/2022

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Ocena

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 każdy czwartek, 14:15 - 15:45, sala WB-63B
Małgorzata Kowczyk-Sadowy 11/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Budownictwa i Nauk o Środowisku
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Białostocka.
15-351 Białystok, ul. Wiejska 45A tel: +48 746 90 00 https://pb.edu.pl kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.1.0 (2023-11-21)