![]() |
Adiunkt w jednostce Wydział Budownictwa i Nauk o Środowisku
|

dr
Małgorzata Kowczyk-Sadowy
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2017L - Technologia żywności IR1205
2018L - Przechowalnictwo IR1601
2021Z - Praktyka zawodowa BT2216A
2021Z - Praktyka zawodowa BTP1707
2021Z - Praktyka zawodowa IR2209
2021L - Przechowalnictwo RS1601
2022Z - Praktyka zawodowa BT1S71053
2022Z - Praktyka zawodowa BT2S21016
2022Z - Praktyka zawodowa IR2209
2023Z - Praktyka zawodowa BT1S71053
2023Z - Praktyka zawodowa BT2S21016
2023Z - Praktyka zawodowa IR2209
Prowadzone przedmioty
2016Z - Przedmiot wybieralny II: Technologie w rolnictwie IR1505A:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3)
2016L - Przedmiot wybieralny VII: Bezpieczeństwo żywności IR1606:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3)
2017Z - Podstawy informatyki IR1104:
Pracownia specjalistyczna (grupa 1), Pracownia specjalistyczna (grupa 2)
2017Z - Przedmiot wybieralny II: Technologie w rolnictwie IR1505A:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2)
2017Z - Przedmiot wybieralny IV: Technologie utrwalania żywności IR1507A:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2)
2017L - Inżynieria procesowa IR1404:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3)
2017L - Przedmiot wybieralny VII: Bezpieczeństwo żywności IR1606:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2)
2018Z - Podstawy informatyki RS1105:
Pracownia specjalistyczna (grupa 1), Pracownia specjalistyczna (grupa 2)
2018Z - Przedmiot wybieralny II: Technologie w rolnictwie IR1505A:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2)
2018Z - Przedmiot wybieralny IV: Technologie utrwalania żywności IR1507A:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2)
2018L - Przedmiot wybieralny VII: Bezpieczeństwo żywności IR1606A:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3)
2019Z - Podstawy informatyki RS1105:
Pracownia specjalistyczna (grupa 1), Pracownia specjalistyczna (grupa 2)
2019Z - Przedmiot wybieralny II: Technologie w rolnictwie IR1505A:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2)
2019Z - Przedmiot wybieralny IV: Technologie utrwalania żywności IR1507A:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2)
2019L - Chemia organiczna BT1S21009:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3)
2019L - Podstawy inżynierii procesowej BT1S21013:
Pracownia specjalistyczna (grupa 1), Pracownia specjalistyczna (grupa 2)
2019L - Przedmiot wybieralny VII: Bezpieczeństwo żywności IR1606A:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2)
2019L - Toksykologia surowców i produktów rolno - spożywczych - Przedmiot do wyboru II BT2317A:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2)
2020Z - Analityka produktów naturalnych (Przedmiot wybieralny I) BT1504B:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2)
2020Z - Podstawy informatyki RS1105:
Pracownia specjalistyczna (grupa 1), Pracownia specjalistyczna (grupa 2)
2020L - Chemia organiczna BT1S21009:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3)
2020L - Jakość produktów rolno-spożywczych RSN1606:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (zaliczenie) (grupa 1)
2020L - Składniki bioaktywne produktów naturalnych IR2106BB:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2)
2020L - Toksykologia surowców i produktów rolno - spożywczych - Przedmiot do wyboru II BT2317A:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2)
2021Z - Metody utrwalania surowców i produktów spożywczych RS1513:
Pracownia specjalistyczna (grupa 1), Wykład (zaliczenie) (grupa 1)
2021Z - Towaroznawstwo rolno - spożywcze RS1305:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (zaliczenie) (grupa 1)
2021L - Chemia organiczna BT1S21009:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3), Laboratorium (grupa 4)
2021L - Składniki bioaktywne produktów naturalnych IR2106B:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2)
2021L - Składniki bioaktywne produktów naturalnych IR2106BB:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2)
2021L - Toksykologia surowców i produktów rolno - spożywczych - Przedmiot do wyboru II BT2317A:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3)
2022Z - Chemia związków naturalnych BT1S51039:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3)
2022L - Chemia organiczna BT1S21009:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3)
2022L - Toksykologia surowców i produktów rolno - spożywczych - Przedmiot do wyboru II BT2S31017A:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2)