Politechnika Białostocka - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Inżynieria Rolno-Spożywcza, studia stacjonarne, I stopnia Inżynieria rolno-spożywcza, szósty semestr, stopień I, spec. Inżynieria żywności

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Inżynieria Rolno-Spożywcza, studia stacjonarne, I stopnia (IRS)
Etap: Inżynieria rolno-spożywcza, szósty semestr, stopień I, spec. Inżynieria żywności (RS32IŻ)
Poprzednie etapy: Inżynieria rolno-spożywcza, piąty semestr, stopień I, spec. Inżynieria żywności
Następne etapy: Inżynieria rolno-spożywcza, siódmy semestr, stopień I, spec. Inżynieria żywności
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: inżynieria rolno-spożywcza
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. 2020L 2021L 2022Z 2022L 2024L Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Aparatura przemysłu spożywczego RS1611 2021L - ... NIE
Bezpieczeństwo żywności RS1610 2021L - ... NIE
Biotechnologia w rolnictwie i przemyśle spożywczym RS1604 2018L - ... NIE
Energetyczne wykorzystanie biomasy RS1602 2018L - ... NIE
Inżynieria w przemyśle spożywczym RS1609A 2021L - ... NIE
Praca przejściowa RS1612 2021L - ... NIE
Przechowalnictwo RS1601 2018L - ... NIE
Transport w rolnictwie i przemyśle spożywczym RS1603 2018L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów IRS-3211IŻ - Przedmioty IRS - stacjonarne I - go stopnia, 6 semestr, specj. Inżynieria żywności 2021L - ... 20.00 30.00
15-351 Białystok, ul. Wiejska 45A tel: +48 746 90 00 https://pb.edu.pl kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.2.0-2 (2025-04-29)