Inżynieria Rolno-Spożywcza, studia stacjonarne, I stopnia Inżynieria rolno-spożywcza, szósty semestr, stopień I, spec. Inżynieria żywności
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
2020L | 2021L | 2022Z | 2022L | 2024L |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Aparatura przemysłu spożywczego RS1611 | 2021L - ... |
![]() |
NIE | ||||
Bezpieczeństwo żywności RS1610 | 2021L - ... |
![]() |
NIE | ||||
Biotechnologia w rolnictwie i przemyśle spożywczym RS1604 | 2018L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE | |
Energetyczne wykorzystanie biomasy RS1602 | 2018L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE | |
Inżynieria w przemyśle spożywczym RS1609A | 2021L - ... |
![]() |
![]() |
NIE | |||
Praca przejściowa RS1612 | 2021L - ... |
![]() |
NIE | ||||
Przechowalnictwo RS1601 | 2018L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE | |
Transport w rolnictwie i przemyśle spożywczym RS1603 | 2018L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | IRS-3211IŻ - Przedmioty IRS - stacjonarne I - go stopnia, 6 semestr, specj. Inżynieria żywności | 2021L - ... | 20.00 | 30.00 |