Politechnika Białostocka - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Inżynieria Rolno-Spożywcza, studia stacjonarne, I stopnia Inżynieria rolno-spożywcza, siódmy semestr, stopień I, spec. Inżynieria żywności

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Inżynieria Rolno-Spożywcza, studia stacjonarne, I stopnia (IRS)
Etap: Inżynieria rolno-spożywcza, siódmy semestr, stopień I, spec. Inżynieria żywności (RS41IŻ)
Poprzednie etapy: Inżynieria rolno-spożywcza, szósty semestr, stopień I, spec. Inżynieria żywności
Następne etapy: (brak)
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: inżynieria rolno-spożywcza
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty:
  • inżynier

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. 2021Z 2022Z 2023Z Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
HES II: Utylizacja odpadów RS1704B 2022Z - ... NIE
HES III: Prawo rolne RS1705A 2022Z - ... NIE
Ochrona własności intelektualnej RS1703 2022Z - ... NIE
Praca dyplomowa RS1702 2022Z - ... NIE
Praktyka kierunkowa (zawodowa) RS1706 2022Z - ... NIE
Seminarium dyplomowe RS1701 2022Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów IRS-4111IŻ - Przedmioty IRS - stacjonarne I - go stopnia, 7 semestr, specj. Inżynieria żywności 2022Z - ... 20.00 30.00
15-351 Białystok, ul. Wiejska 45A tel: +48 746 90 00 https://pb.edu.pl kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.1.0 (2023-11-21)