Inżynieria Rolno-Spożywcza, studia stacjonarne, I stopnia Inżynieria rolno-spożywcza, piąty semestr, stopień I, spec. Inżynieria żywności
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
2020Z | 2021Z | 2022Z | 2024Z |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|---|
Automatyzacja maszyn i urządzeń RS1502 | 2019Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Eksploatacja maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego RS1510 | 2021Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||
Linie technologiczne w przemyśle spożywczym RS1512 | 2021Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||
Metody utrwalania surowców i produktów spożywczych RS1513 | 2021Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||
Produkcja biopaliw RS1501 | 2019Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Technologie w przemyśle spożywczym RS1509A | 2021Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||
Technologie żywności wygodnej i funkcjonalnej RS1511 | 2021Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | IRS-3111IŹ - Przedmioty IRS - stacjonarne I - go stopnia, 5 semestr, specj. Inżynieria żywności | 2021Z - ... | 20.00 | 30.00 |