Politechnika Białostocka - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Inżynieria Rolno-Spożywcza, studia stacjonarne, I stopnia Inżynieria rolno-spożywcza, piąty semestr, stopień I, spec. Inżynieria żywności

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Inżynieria Rolno-Spożywcza, studia stacjonarne, I stopnia (IRS)
Etap: Inżynieria rolno-spożywcza, piąty semestr, stopień I, spec. Inżynieria żywności (RS31IŻ)
Poprzednie etapy: Inżynieria rolno-spożywcza, czwarty semestr, stopień I spec. Inżynieria żywności
Następne etapy: Inżynieria rolno-spożywcza, szósty semestr, stopień I, spec. Inżynieria żywności
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: inżynieria rolno-spożywcza
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. 2020Z 2021Z 2022Z Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Automatyzacja maszyn i urządzeń RS1502 2019Z - ... NIE
Eksploatacja maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego RS1510 2021Z - ... NIE
Linie technologiczne w przemyśle spożywczym RS1512 2021Z - ... NIE
Metody utrwalania surowców i produktów spożywczych RS1513 2021Z - ... NIE
Produkcja biopaliw RS1501 2019Z - ... NIE
Technologie w przemyśle spożywczym RS1509A 2021Z - ... NIE
Technologie żywności wygodnej i funkcjonalnej RS1511 2021Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów IRS-3111IŹ - Przedmioty IRS - stacjonarne I - go stopnia, 5 semestr, specj. Inżynieria żywności 2021Z - ... 20.00 30.00
15-351 Białystok, ul. Wiejska 45A tel: +48 746 90 00 https://pb.edu.pl kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.1.0 (2023-11-21)