Przedmiot wybieralny IV: Technologie utrwalania żywności [IR1507A]
Semestr zimowy 2019/2020
Laboratorium,
grupa nr 2
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Przedmiot wybieralny IV: Technologie utrwalania żywności [IR1507A] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2019/2020 [2019Z]
(zakończony)
Laboratorium [LAB], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 13 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Ocena |
Prowadzący: | Małgorzata Kowczyk-Sadowy, Marcin Stocki |
Uwagi: |
L-2 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Białostocka.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Białostocka.