Jakość produktów rolno-spożywczych
Informacje ogólne
Nie przesłano pliku z kartą przedmiotu
Not submitted syllabus in English
Kod przedmiotu: | RSN1606 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Jakość produktów rolno-spożywczych |
Jednostka: | Wydział Budownictwa i Nauk o Środowisku |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
4.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Rodzaj przedmiotu: | Obowiązkowy |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/2021" (zakończony)
Okres: | 2021-02-22 - 2021-06-20 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT WYK-Z
SO N LAB
|
Typ zajęć: |
Laboratorium, 10 godzin
Wykład (zaliczenie), 20 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Jolanta Piekut | |
Prowadzący grup: | Małgorzata Kowczyk-Sadowy, Jolanta Piekut | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Ocena
Laboratorium - Ocena Wykład (zaliczenie) - Ocena |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Białostocka.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Białostocka.