Politechnika Białostocka - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Inżynieria Rolno-Spożywcza, studia stacjonarne, I stopnia Inżynieria rolno-spożywcza, czwarty semestr, stopień I spec. Inżynieria żywności

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Inżynieria Rolno-Spożywcza, studia stacjonarne, I stopnia (IRS)
Etap: Inżynieria rolno-spożywcza, czwarty semestr, stopień I spec. Inżynieria żywności (RS22IŻ)
Poprzednie etapy: (brak)
Następne etapy: Inżynieria rolno-spożywcza, piąty semestr, stopień I, spec. Inżynieria żywności
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: inżynieria rolno-spożywcza
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. 2019L 2020L 2021Z 2021L 2022L 2023L Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Inżynieria procesowa RS1401 2019L - ... NIE
Konstrukcja maszyn II RS1403 2019L - ... NIE
Maszynoznawstwo przetwórstwa spożywczego RS1409 2019L - ... NIE
Podstawy technologii żywności RS1410 2019L - ... NIE
Produkcja zwierzęca RS1404A 2019L - ... NIE
Wychowanie fizyczne II RS1406 2019L - ... NIE
Wymiana ciepła i masy RS1402 2019L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów IRS-2122IŹ - Przedmioty IRS - stacjonarne I - go stopnia, 4 semestr, specj. Inżynieria żywności 2019L - ... 20.00 30.00
15-351 Białystok, ul. Wiejska 45A tel: +48 746 90 00 https://pb.edu.pl kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.1.0 (2023-11-21)