Inżynieria Rolno-Spożywcza, studia stacjonarne, I stopnia Inżynieria rolno-spożywcza, czwarty semestr, stopień I spec. Inżynieria żywności
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
2019L | 2020L | 2021Z | 2021L | 2022L | 2023L |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inżynieria procesowa RS1401 | 2019L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Konstrukcja maszyn II RS1403 | 2019L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Maszynoznawstwo przetwórstwa spożywczego RS1409 | 2019L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||||
Podstawy technologii żywności RS1410 | 2019L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||||
Produkcja zwierzęca RS1404A | 2019L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Wychowanie fizyczne II RS1406 | 2019L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Wymiana ciepła i masy RS1402 | 2019L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | IRS-2122IŹ - Przedmioty IRS - stacjonarne I - go stopnia, 4 semestr, specj. Inżynieria żywności | 2019L - ... | 20.00 | 30.00 |