Inżynieria Rolno-Spożywcza, studia stacjonarne, I stopnia Inżynieria rolno-spożywcza, drugi semestr, stopień I
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
2018L | 2019L | 2020L | 2021L | 2022L |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Eletrotechnika i elektronika RS1203 | 2019L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE | |
Gleboznawstwo i nawożenie RS1204 | 2019L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Matematyka II RS1201 | 2019L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE | |
Mechanika techniczna RS1202 | 2019L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE | |
Nauka o materiałach RS1208 | 2019L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE | |
Organizacja produkcji rolniczej i usług RS1206 | 2019L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE | |
Produkcja roślin rolniczych RS1205 | 2019L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE | |
Zarządzanie i logistyka w przedsiębiorstwie RS1207 | 2019L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | IRS-1211 - Przedmioty IRS - stacjonarne I - go stopnia, 2 semestr | 2018L - 2018L | 22.00 | 30.00 |
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów | IRS-1211 - Przedmioty IRS - stacjonarne I - go stopnia, 2 semestr | 2019Z - ... | 20.00 | 30.00 |