Politechnika Białostocka - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Przedmioty w rejestracji Rejestracja na Przedmiot do Wyboru w sem. 2021L na kierunku IRSiL - III sem. 14-2021L-IRSiL-MGR

Lista uwzględnia również te przedmioty, które są chwilowo wyłączone z rejestracji (ale były lub będą uwzględnione w innych jej turach).
Filtry
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do dodatkowych opcji

Konkretniej - pokazuj tylko te przedmioty, dla których istnieje otwarta rejestracja taka, że możesz w jej ramach zarejestrować się na przedmiot.

Dodatkowo pokazywane są również te przedmioty, na które jesteś już zarejestrowany (lub składałeś prośbę o zarejestrowanie).

Pokaż tylko przedmioty z wybranej grupy: Boldem są napisane grupy przedmiotów zawierające przedmioty, dla których istnieje otwarta rejestracja taka, że możesz w jej ramach zarejestrować się na przedmiot.
Jeśli chcesz zmienić te ustawienia na stałe, edytuj swoje preferencje w menu Mój USOSweb.
Legenda
Jeśli przedmiot jest prowadzony w danym cyklu dydaktycznym, to w odpowiedniej komórce pojawi się koszyk rejestracyjny. Ikona koszyka zależy od tego, czy możesz się rejestrować na dany przedmiot.
niedostępny (zaloguj się!) - nie jesteś zalogowany
niedostępny - aktualnie nie możesz się rejestrować
zarejestruj - możesz się zarejestrować
wyrejestruj - możesz się wyrejestrować (lub wycofać prośbę)
prośba - złożyłeś prośbę o zarejestrowanie (i nie możesz jej już wycofać)
zarejestrowany - jesteś pomyślnie zarejestrowany (i nie możesz się wyrejestrować)
Kliknij na ikonę "i" przy koszyku, aby uzyskać dodatkowe informacje.

2021L - Semestr letni 2021/2022
(zajęcia mogą być semestralne, trymestralne lub roczne)
Opcje
2021L
IR2302AA
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2021/2022
  • Ćwiczenia - 30 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis

Zapoznanie studentów z nowatorskimi rozwiązaniami technologicznymi w przetwórstwie surowców i produktów rolno-spożywczych pod względem toksykologicznym, systemami zapewnienia bezpieczeństwa żywności na podstawie doniesień literaturowych z ostatnich pięciu lat.

Strona przedmiotu
IR2302BB
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2021/2022
  • Ćwiczenia - 30 godzin
Grupy przedmiotu

Skrócony opis

Zapoznanie studentów z nowatorskimi rozwiązaniami w zakresie projektowania żywności z uwzględnieniem zagadnień zapewnienia bezpieczeństwa żywności i żywienia na podstawie doniesień literaturowych z ostatnich pięciu lat.

Strona przedmiotu
15-351 Białystok, ul. Wiejska 45A tel: +48 746 90 00 https://pb.edu.pl kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.0.0-2 (2022-08-11)