Technologie żywności wygodnej i funkcjonalnej [RS1511]
Semestr zimowy 2021/2022
Wykład (zaliczenie),
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Technologie żywności wygodnej i funkcjonalnej [RS1511] | ||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [2021Z]
(zakończony)
Wykład (zaliczenie) [WYK-Z], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 14:15 - 15:45
sala WB-74B Wydział Budownictwa i Nauk o Środowisku jaki jest adres? |
||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 13 | ||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Ocena | ||||||||||||||||||
Prowadzący: | Jolanta Piekut | ||||||||||||||||||
Uwagi: |
W inżynieria żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Białostocka.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Białostocka.