Jakość produktów rolno-spożywczych [RSN1606]
Semestr letni 2020/2021
Wykład (zaliczenie),
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Jakość produktów rolno-spożywczych [RSN1606] | ||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [2020L]
(zakończony)
Wykład (zaliczenie) [WYK-Z], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 16:30
(sala nieznana) |
||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 14 | ||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Ocena | ||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Małgorzata Kowczyk-Sadowy, Jolanta Piekut | ||||||||||||||||||||
Uwagi: |
J. Piekut, M. Kowczyk-Sadowy |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Białostocka.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Białostocka.