Technologie w przemyśle spożywczym
Informacje ogólne
Pokaż kartę przedmiotu
Not submitted syllabus in English
Zasady zaliczenia |
Zasady zaliczenia - załącznik | Plik PDF |
Kod przedmiotu: | RS1509A |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Technologie w przemyśle spożywczym |
Jednostka: | Wydział Budownictwa i Nauk o Środowisku |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
4.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2021/2022" (zakończony)
Okres: | 2021-10-01 - 2022-02-02 |
Przejdź do planu
PN WYK-E
WT P
ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Projekt, 30 godzin
Wykład (egzamin), 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Małgorzata Kowczyk-Sadowy | |
Prowadzący grup: | Roman Niesteruk | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Ocena
Projekt - Ocena Wykład (egzamin) - Ocena |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Białostocka.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Białostocka.