Przedmiot wybieralny VII: Bezpieczeństwo żywności
Informacje ogólne
Pokaż kartę przedmiotu
Not submitted syllabus in English
Zasady zaliczenia - załącznik | Plik PDF |
Kod przedmiotu: | IR1606 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Przedmiot wybieralny VII: Bezpieczeństwo żywności |
Jednostka: | Wydział Budownictwa i Nauk o Środowisku |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
4.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2017/18" (zakończony)
Okres: | 2018-02-19 - 2018-06-22 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Laboratorium, 30 godzin, 32 miejsc
Wykład (egzamin), 15 godzin, 32 miejsc
|
|
Koordynatorzy: | Dorota Dec | |
Prowadzący grup: | Dorota Dec, Małgorzata Kowczyk-Sadowy | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Ocena
Laboratorium - Ocena Wykład (egzamin) - Ocena |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2016/17" (zakończony)
Okres: | 2017-02-20 - 2017-06-13 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Laboratorium, 30 godzin
Wykład (egzamin), 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Dorota Dec | |
Prowadzący grup: | Dorota Dec, Małgorzata Kowczyk-Sadowy | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Ocena
Laboratorium - Ocena Wykład (egzamin) - Ocena |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Białostocka.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Białostocka.