Przedmiot wybieralny VI: Technologie w przemyśle spożywczym
Informacje ogólne
Pokaż kartę przedmiotu
Not submitted syllabus in English
Zasady zaliczenia |
Zasady zaliczenia - załącznik | Plik PDF |
Kod przedmiotu: | IR1605A |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Przedmiot wybieralny VI: Technologie w przemyśle spożywczym |
Jednostka: | Wydział Budownictwa i Nauk o Środowisku |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
4.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Rodzaj przedmiotu: | Obieralny |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2019/2020" (zakończony)
Okres: | 2020-02-24 - 2020-06-30 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 15 godzin
Wykład (egzamin), 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Roman Niesteruk | |
Prowadzący grup: | Roman Hejft, Małgorzata Kowczyk-Sadowy, Roman Niesteruk | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Ocena
Ćwiczenia - Ocena Wykład (egzamin) - Ocena |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2018/19" (zakończony)
Okres: | 2019-02-25 - 2019-06-24 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 15 godzin, 35 miejsc
Wykład (egzamin), 30 godzin, 35 miejsc
|
|
Koordynatorzy: | Roman Hejft | |
Prowadzący grup: | Roman Hejft, Roman Niesteruk | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Ocena
Ćwiczenia - Ocena Wykład (egzamin) - Ocena |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Białostocka.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Białostocka.