Politechnika Białostocka - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Inżynieria Rolno-Spożywcza, studia stacjonarne, I stopnia Inżynieria rolno-spożywcza, czwarty semestr, stopień I

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Inżynieria Rolno-Spożywcza, studia stacjonarne, I stopnia (IRS)
Etap: Inżynieria rolno-spożywcza, czwarty semestr, stopień I (RS22)
Poprzednie etapy: Inżynieria rolno-spożywcza, trzeci semestr, stopień I
Następne etapy: Inżynieria rolno-spożywcza, piąty semestr, stopień I
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: inżynieria rolno-spożywcza
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Dla tego etapu nigdy nie określano przedmiotów obowiązkowych

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów IRS-2122 - Przedmioty IRS - stacjonarne I - go stopnia, 4 semestr 2017L - 2018L 22.00 30.00
ECTS - Europejski System Transferu i Akumulacji Punktów IRS-2122 - Przedmioty IRS - stacjonarne I - go stopnia, 4 semestr 2019L - ... 20.00 30.00
15-351 Białystok, ul. Wiejska 45A tel: +48 746 90 00 https://pb.edu.pl kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.1.0 (2023-11-21)